DRŠŤKY Á LA PAPRIKÁŠ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: Dršťky (1 kg čerstvých nebo 600 g polotovarů), 100 g uzeného bůčku, 30 g tuku, 2 cibule, kousek celeru, lžíce hladké mouky,lžíce papriky, 2 stroužky česneku. POSTUP PŘIPRAVY: Syrové dršťky dobře očistíme, opereme v několika vodách a dáme vařit do slané vody. Po chvíli vaření vodu slijeme a dáme novou vřelou vodu, osolíme, vložíme kousek uzeného bůčku, cibuli, kousek celeru a dršťky vaříme do měkka. Pak si připravíme cibulovou jíšku, přelijeme ji vývarem do hustoty omáčky, dochutíme paprikou a utřeným česnekem Do procezené omáčky vložíme na nudličky nakrájené uvařené dršťky a chvilku společně povaříme. Dršťky z polotovaru spaříme, dáme vařit s uzeným masem a dále postupujeme, jak již bylo uvedeno. Příloha: houskový knedlík, brambory.

DRŠŤKY Á LA PAPRIKÁŠ DRŠŤKY Á LA PAPRIKÁŠ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1454 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz